Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen voor een gladde, stevige en jonger ogende huid. In onze schoonheidssalon bieden wij u diverse huidverbeteringsbehandelingen. Deze schoonheidsbehandelingen helpen uw huid te verzorgen, te ontspannen en te verbeteren.

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij een huidanalyse afnemen en samen met u de probleemzones en uw wensen doorspreken. Aan de hand van deze informatie geven wij u een aangepaste behandeling en een thuisverzorging advies.

Le Booster lift kuur behandeling:

In deze behandeling bestrijden wij de tijd. Door middel van een speciale massage techniek masseren wij tot in de diepste huidlaag. Een ware bootcamp voor uw huid. In combinatie met de rozenkwarts stenen krijgt u een verbluffend resultaat. De behandeling is inclusief de Le Booster lift voor thuisgebruik. 

Het complete programma duurt 10 weken, u wordt hierbij elke 2 weken behandeld.

Duur behandeling: 6 behandelingen in 10 weken 2x 90min 4×45 min

Prijs: €397

Absolution wellness behandeling:
Ultieme weldadige behandeling, welke zeer geschikt is als anti aging behandeling.

Tijdens de behandeling krijgt u: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, harsen, uitgebreide massage, hand en onderarm massage,thermo masker, voetmassage en afsluitende verzorging.

Duur van deze behandeling is circa. 90 min.

Prijs: €78.

 

Hals Decolleté Cuppingmassage,

Bestrijd de tijd met deze cupping en massage. Door de verstevigende grepen en diepe massage dmv de cup gaan we de tijd tegen maar verstevigen en versterken we de huid. Apart maar ook bij een behandeling bij te boeken.

Prijs: 29.50

 

Deze behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Absolution. Wilt u meer informatie over de diverse huidverbeterende behandelingen die wij voor u kunnen verzorgen, neemt u dan contact met ons op.