Visagie

Op het gebied van visagie bieden wij verschillende mogelijkheden. Het is bij ons mogelijk om een workshop te volgen. Hierin krijgt u naast een advies op maat, nog meer tips en trucs over hoe u het beste make-up kan aanbrengen. Naast deze workshops bieden wij u ook make-up behandelingen.

Laat u eens professioneel opmaken door onze schoonheidsspecialiste. Laat u opmaken voor een bijzondere aangelegenheid, of gewoon zomaar.

Bruidsarrangement

Op de mooiste dag van je leven, wil je er graag tot in de puntjes uitzien. Wij willen je graag helpen met je bruids make-up. Het is erg belangrijk dat jij je goed voelt bij je make-up, daarom kijken wij samen met jou naar jouw wensen. Daarin geven we je een stuk advies en samen gaan we voor het perfecte resultaat, voor op de perfecte dag.

Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we samen kijken naar de make-up die het beste bij jou past. Vanzelfsprekend wil je de juiste keus maken voor wat betreft de schoonheidsspecialiste. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we eens kennis maken en samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Bruids arrangementen maken we helemaal op maat, de prijzen hiervoor gaan in overleg.

Prijzen

Dag make-up
€22,50
Avond/feestmake-up
€26,50
Bruidsmake-up
€40,00
Proefmake-up
€40,00
Toeslag aan huis
€15,00