Seizoensbehandelingen

Uw huid heeft elke periode van het jaar andere verzorging nodig. In de behandeling kijken wij hier altijd zorgvuldig naar. Wij stemmen de behandeling en producten af op de behoeften van uw lichaam. In de seizoensbehandeling is er daarnaast ook extra aandacht voor de tijd van het jaar.

Warme Winterbehandeling (75 min)
Januari, februari, maart
Buiten is het koud, binnen lekker warm. De Warme Winterbehandeling is afgestemd op het Hollandse weer en de uitwerking daarvan op uw lichaam en huid. Deze behandeling bestaat uit een rugmassage met warme olie en uitgebreide gezichtsbehandeling: reiniging, peeling, gezicht- en hoofdhuidmassage, masker, dag- of nachtverzorging.

Prijs: €69,00

Spring is in the Air (75 min)
April, mei, juni
Tijd voor de grote schoonmaak! De Spring is in the Air-behandeling richt zich voornamelijk op het reinigen van uw lichaam en de huid. Deze behandeling bestaat uit een rugpeeling en -massage, harsen en incrèmen van de onderbenen en gezichtsbehandeling: reiniging, peeling, hydraterend masker en dag- of nachtverzorging.

Prijs: €69,00

Vakantieproof-behandeling (75 min)
Juli, augustus, september
Yes, het is zomer! De vakantie is in aantocht of net achter de rug. Het is heerlijk om het lekkere zomergevoel lang vast te houden. Dat kan prima met de Vakantieproof-behandeling. Deze behandeling bestaat uit een ontspannende voetmassage en uitgebreide gezichtsbehandeling: reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, wimpers en wenkbrauwen verven, gezichtsmassage, masker en dag of nachtverzorging.

Prijs: €69,00

Goodbye Summer, Hello Autumn (75 min)
Oktober, november, december
Welkom, herfst! Deze periode is een mooi moment om weer even bij te tanken. Bijvoorbeeld met de behandeling Goodbye Summer, Hello Autumn! Deze behandeling bestaat uit een hand- en voetmassage en pakking en een gezichtsbehandeling: dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, reinigend masker en dag- of nachtverzorging.

Prijs: €69,00